Pensionstal

Het is mogelijk om uw paard/pony bij ons op stal te zetten. Pensionstalling doen wij op basis van volledige verzorging; het voeren, opstrooien en uitmesten wordt door ons gedaan. 

Ook kunt u voor uw drachtige merrie of jonge paard bij onze kleinschalige opfok terecht.

Verzorging

De paarden krijgen elke dag vers stro en een ruime hoeveelheid voordroogkuil/hooi en 2 keer per dag Havens basis sportbrok krachtvoer. De hoeveelheid wordt dagelijks afgestemd op de behoefte van het paard. De stallen worden 1 keer per week volledig uitgemest. De paarden staan in principe allemaal op stro, maar indien nodig (bijv. om medische redenen) kan een paard ook op vlas worden gezet. Tegen een kleine vergoeding worden de paarden drie tot vier keer per week in de trainingsmolen gezet. Hierbij kan worden gekozen voor diverse trainingsprogramma’s.

Weidegang

Er zijn drie weilanden beschikbaar om de paarden buiten te zetten. Meestal wordt dit door de pensionklanten zelf geregeld. Vaak worden er onderling afspraken over gemaakt, zodat de paarden gezellig met hun maatjes in koppels buiten kunnen lopen. Ook zijn er drie veilig omheinde paddocks, waarvan één overdekte longeerpaddock, waarin de paarden even lekker de benen kunnen strekken.

Accomodatie

De accommodatie biedt volop mogelijkheden voor elke ruiter en amazone. Vanaf de stal kan men direct het bos in, waar voldoende ruiterpaden zijn om uren buiten te rijden, bijvoorbeeld richting Leersum en Amerongen. Door de twee binnen rijhallen (25 x 50 m. en 20 x 40 m) en de riante buitenbaan (40 x 40m) is het altijd mogelijk uw paard te kunnen rijden. Tevens is het mogelijk om een privéles te nemen of in groepslessen mee te rijden.

Tarieven pensionstalling
Prijs per maand
 • Paard €360,00

  Volledig verzorgd

 • Pony €325,00

  Volledig verzorgd

 • Trainingsmolen 3x €35,00

  3x per week op dag naar keuze

 • Trainingsmolen 4x €45,00

  4x per week op dag naar keuze

 • Stalling trailer €7,50