Zomervakantie

De zomervakantie staat weer voor de deur!

Bij ons zullen de lessen gedurende de vakantie gewoon doorgaan, met uitzondering van de eerste week (maandag 10 juli tot en met vrijdag 14 juli), waarin de (pony)rijlessen komen te vervallen vanwege ponykamp.

Vergeet niet je eigen vakantie aan ons door te geven, zodat wij weten wanneer je er niet zult zijn. Niet-afgezegde lessen zullen worden doorberekend, dus zorg ervoor dat je ons op tijd op de hoogte brengt.

Sommige lessen zullen worden samengevoegd en we proberen ook een keer een les om te zetten naar een bosrit. Gedurende de vakantie is het ook mogelijk om een extra (privé)les te nemen, vrij te rijden of zelfs een weekpony te reserveren. Het is belangrijk om dit tijdig af te spreken.

Fijne zomer toegewenst!

Meer nieuws

Indoor wedstrijdseizoen gestart!

Zoals altijd organiseren wij in het indoorseizoen een aantal wedstrijden. Afgelopen weekend (8-10-23) was de eerste KNHS dressuurwedstrijd en dit weekend (15-10-2023) starten we de

Nieuwe website online!

Welkom op de gloednieuwe website van Manege Blauwendraad! Met trots presenteren wij hier ons bedrijf waar de manege, rijvereniging, pensionstalling en onze passie voor fokkerij

Zomervakantie

De zomervakantie staat weer voor de deur! Bij ons zullen de lessen gedurende de vakantie gewoon doorgaan, met uitzondering van de eerste week (maandag 10