Blauwendraad 3, 3911 SB Rhenen

Lease paard of pony

Je kunt bij ons ook een paard of pony leasen. Elke week rij je dan drie keer waarvan één keer in een les. De overige twee uren rij je vrij, kun je het bos in bij Rhenen, Veenendaal en Amerongen of ga je longeren. Het is net alsof je een eigen paard hebt, alleen dan niet fulltime. Op die manier kun je kijken of een eigen paard iets voor je is. Je mag met dit paard ook wedstrijden rijden, onderling en officieel (KNHS).

Interesse? Neem contact op voor meer informatie.

Tarieven gelden vanaf 1 februari 2022

Tarief leasen paard / pony:
Paard (1/2 lease)
205,00
per maand
Pony (1/2 lease)
187,50
per maand

Mirjam vertelt over haar leasepaard W’tje
Ik ben W’tje gaan leasen omdat ik haar vanaf het eerste moment dat ze bij ons op de manege kwam een geweldig paard vond. Ik wilde al graag wat meer gaan rijden en W’tje was voor mij hét paard. Het is ontzettend leuk om een paard beter te leren kennen door er meer tijd mee door te brengen. In het begin vond ik het best moeilijk om alleen in de bak te rijden zonder dat ik les kreeg. Ik heb ook andere dingen geleerd die je met een manegepaard nooit doet zoals longeren. Met een leasepaard heb ik wel de lusten maar niet de lasten van een eigen paard. Als ik een weekje op vakantie ga, hoef ik bijvoorbeeld geen opvang voor mijn paard te regelen en weet ik zeker dat ze goed verzorgd wordt. Ideaal!

WEEKLEASE: In de schoolvakanties kun je ook kiezen voor een “eigen” paard of pony naar keuze voor 1 week: je mag dagelijks 2 uur rijden, vrij of in de les. Kosten weekpony € 125.-