Blauwendraad 3, 3911 SB Rhenen

Lidmaatschap

Tarieven Rijvereniging Blauwendraad 2022

JAARTARIEVEN:

Donateurs € 10.00

Lidmaatschap Rijdende leden € 31,75

Lidmaatschap Jury € 30.00

Lidmaatschap KNHS 2022:

Basisafdracht KNHS: € 26,25

Als lid van een vereniging bent u verplicht lid bij de KNHS, tarieven zie hieronder, deze worden aan u doorbelast via de vereniging.

Tarievenlijst KNHS 2022: tarieven KNHS

Een startpas

Startpassen staan op naam van een combinatie en dienen bij de KNHS te worden aangevraagd. De startpas moet getoond kunnen worden op het moment dat dit wordt gevraagd. Er bestaat ook een universele startpas, die vooral wordt gebruikt door ruiters die meerdere paarden of pony’s uitbrengen. Voordat een ruiter of amazone een startpas krijgt, moet hij of zij een WA-verzekering hebben afgesloten.

Startpas aanvragen?

Om een startpas aan te vragen, moet u lid zijn van een erkende rijvereniging. Deze rijvereniging meldt u dan aan bij het KNHS. Sinds juni 2011 kunnen ruiters zelf digitaal hun startpas aanvragen op www.knhs.nl onder het kopje “Mijn KNHS”. U moet van uw paard wel een aantal gegevens bij de hand houden, zoals een transponder en/of levensnummer. De factuur van de startpas ontvangt u rechtstreeks van de KNHS, niet van de rijvereniging.

Tarief eerste startpas Ruiter & Paard KNHS 2022:

Startpas pony (per jaar):  €   94,-
Startpas paard (per jaar): € 120,-

Voor overige tarieven (2e startpas en meer) zie de tarievenlijst KNHS 2022: tarieven KNHS

Wanneer leden van RV Blauwendraad starten op KNHS wedstrijden op de thuislocatie krijgen ze korting op het inschrijfgeld.