Blauwendraad 3, 3911 SB Rhenen

Kinderfeestje met ponyrijden

Voor een leuk kinderfeestje kunt u bij ons terecht. Dit kan op vrijdag om 17.30 uur, na de lessen. U kunt rond 17.00 uur al bij ons terecht. De kinderen mogen dan alvast een kijkje nemen bij de lessen en natuurlijk kunnen ze de stallen in om van dichtbij kennis te maken met de paarden en pony’s.

Om 17.30 uur gaan we met een aantal pony’s naar de binnenmanege waar de kinderen, onder begeleiding, een aantal leuke behendigheidsspelletjes gaan doen met en op de pony’s (ook voor vriendjes en vriendinnetjes die niet kunnen ponyrijden). Vanwege het spelelement is het leuk om met minimaal 6 kinderen het feestje te vieren.

Desgewenst zorgen wij ter afsluiting voor een feestelijk gedekte tafel in de gezellige kantine en serveren wij voor iedereen heerlijke frietjes, frisdrank naar keuze en nog een snack naar keuze. Nog vragen? Bel of mail gerust.

De kosten bedragen:

voor één uur spelletjes met pony’s (ongeacht het aantal kinderen) € 70,00
voor één uur spelletjes in combinatie met eten en drinken na afloop
(frisdrank/limonade, friet met kroket, frikandel of kaassoufflé)
€ 55,00 +
€   4,50 pp

Harry en Rosewitha van Wessel over het kinderfeestje van hun dochter Sarah:

Beste organisatie van het kinderfeestje van Sarah van Wessel.

Vandaag heeft onze dochter Sarah haar kinderfeestje bij jullie gevierd. We kunnen alleen maar zeggen HET WAS FANTASTISCH!!!! De verzorging, het eten en drinken, het “sturen” van de kinderen, maar vooral dat er zoveel positiviteit en enthousiasme van jullie uitging, en oog hadden voor ieder kind op zich, sommige waren wat terug getrokken maar ook daar was voldoende aandacht voor. Veel kinderen hebben alleen een virus opgelopen bij jullie, namelijk het paardenvirus (hahaha). Heb foto’s naar de ouders gemaild en daarbij gelijk jullie manege genoemd.

Groeten,

Harry en Rosewitha van Wessel