Blauwendraad 3, 3911 SB Rhenen

Dekking O´Brien

ZIJN ATLETISCH VERMOGEN, INSTELLING, VECHTLUST EN MEEWERKEND KARAKTER ZIJN NOG ALTIJD ZIJN HANDELSMERK! VOEG DIT TOE AAN UW MERRIE!

 

Blauwendraad’s O’Brien, een hengst om niet te vergeten!

Hij zal voortleven in zijn nakomelingen.  Zij tonen grote gelijkenissen met hun vader O’Brien.  Zijn atletisch vermogen, intelligentie en instelling zijn onmiskenbaar terug te vinden bij zijn veulens.  O’Brien werkt vergrotend en geeft aansprekende, gezonde paarden met een mooi oog.

O’Brien heeft dankzij een indrukwekkende springsportcarrière op internationaal niveau een onuitwisbare indruk achtergelaten en was in zijn 20e  levensjaar opnieuw actief met een 17 jarige amazone tot in het M springen.

Zijn vader Peter Pan en moedersvader Goudsmid waren eveneens internationale springpaarden. Via volbloed Millers Grey, Avenir en Orlando gaat zijn moederlijn terug op de bekende Barona-stam, waar ook meerdere internationale springpaarden uit geboren werden.

Tien van de nog geen 30 nakomelingen, in 2010 of eerder geboren, springen 1.35m of hoger. Ruim de helft hiervan is internationaal geklasseerd. Ondermeer bij Angelique Hoorn staan nog jonge talentvolle O’Brien nakomelingen.

Enkele succesvolle nakomelingen van Blauwendraad’s O’Brien zijn:

Dolcevita (mv. Indorado, 1.50m)

Hedgewig (mv. Elmshorn, 1.45m)

Bionda (mv. Wolfgang, 1.50m)

Beau Geste (mv. Narcos II, 1.45m)

Fabries (mv. Amethist, 1.45m)

Kara (mv. Kashmir van Schuttershof, 1.35m)

Go Four It B (mv. Celano, 1.60m)

Lees voor meer informatie ook het afstammelingenrapport.

 

O’Brien is dit jaar nog middels uitstekende kwaliteit diepvriessperma beschikbaar via Hengstenstation van Manen te Ede. Verzending naar het door u gewenste dekstation is mogelijk.

Interesse in een dekking van Blauwendraads O´Brien? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Manege Blauwendraad via telefoonnummer 0318-542225 of per email: manege@blauwendraad.nl

Dekgeld 2021: € 1250.- excl. btw; niet dragend geen dekgeld verschuldigd.

Fabries

 

Dolcevita

Veulens 2017