Blauwendraad 3, 3911 SB Rhenen

Blauwendraads O’Brien

Blauwendraad’s O’Brien

Peter Pan (v. Pilot) x Goudsmid x Millers Grey xx

geboren 1996 bruin – stokmaat 1.68 mBlauwendraads O'Brien

KWPN, NRPS en AES Elite goedgekeurd

http://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/4826

ZIJN ATLETISCH VERMOGEN, INSTELLING, VECHTLUST EN MEEWERKEND KARAKTER BLIJVEN NOG ALTIJD ZIJN HANDELSMERK! VOEG DIT TOE AAN UW MERRIE!

VOLDOENDE DIEPVRIESSPERMA VAN UITSTEKENDE KWALITEIT BESCHIKBAAR.

NIET DRACHTIG, GEEN DEKGELD VERSCHULDIGD.

 

 

Blauwendraad’s O’Brien (16/5/1996 – 29/8/2016)

Het is niet te bevatten, maar O’Brien is er niet meer. Totaal onverwacht hebben wij moeten besluiten hem in te laten slapen. Hij was nog altijd topfit, sprong een week voor zijn overlijden nog naar een derde plaats in het Utrechts M kampioenschap met Gitte Bogerd. Hij deed dit met dezelfde instelling die hem zijn hele sportcarrière zo kenmerkte. Hij was nog onveranderd mooi en in super conditie.

Wij missen hem in alles; zijn instelling en nimmer aflatende vechtlust, zijn super karakter, zijn herkenbare roep en zijn immer vrolijke kijk op het leven.

O’Brien, bedankt voor alles wat jij ons bracht..

.. en brengt, want hij leeft voort in zijn nakomelingen,  die allen kenmerkende O’Brien      eigenschappen en uiterlijke kenmerken vertonen.

http://www.dehoefslag.nl/laatste-nieuws/springen/65174.html

In januari 2015 maakte O’Brien met Gitte Bogerd weer zijn opwachting in de wedstrijdring; hij voelt zich topfit en heeft zo veel plezier in het springen, dat wij deze nieuwe combinatie bij ons op de manege hun debuut lieten maken in het B. Dit bleef niet onopgemerkt. Er verscheen een leuk artikel.

In maart 2016 werden zij regiokampioen in de klasse L en daarmee plaatsen zij zich voor het NK op 26 maart in Ermelo.  http://www.horses.nl/sport/springen-sport/springen-algemeen/blauwendraads-obrien-wint-regiokampioenschap-en-plaatst-zich-voor-nk/

Ook op Horses verscheen eerder een mooie colomn naar aanleiding van het afscheid van Sterrehof’s Opium en de opmerkelijke rentree van O’Brien.

Tijdens het dekseizoen kunt u via Hengstenhouderij van Manen te Ede ook terecht voor sperma van O’Brien. Verzending naar elk gewenst adres mogelijk.

Wanneer u in de buurt bent, bent u van harte welkom om enkele van zijn nakomelingen, te komen bekijken op Manege Blauwendraad in Rhenen. 

 

 

Angelique Hoorn over O’Brien: “Bovendien draagt O’Brien bij aan het succes van het KWPN als beste springpaardenstamboek ter wereld. 30 Nederlandse gefokte paarden staan bij de 100 beste springpaarden ter wereld. O’Brien is hier één van.”