Blauwendraad 3, 3911 SB Rhenen

Afstammelingenrapport + nakomelingen

O’Brien: Peter Pan x Goudsmid x Millers Grey xx. Zijn oudste nakomelingen van O’Brien zijn allemaal op minimaal ZZ nivo in de sport uitgebracht.

Overzicht: http://www.horsetelex.nl/horses/progeny/4826

 

O’Brien geeft zijn atletisch vermogen door en zijn werklust, maar ook zijn intelligentie en vlugheid zijn kenmerkende karaktereigenschappen die bij zijn veulens terug te vinden zijn. Het zijn allemaal aansprekende, gezonde paarden met een mooi oog en voldoende maat.  Ze bewegen goed waarbij vooral de makkelijke galop op valt.

 

Via onderstaande links kunt u enkele van zijn nakomelingen in actie zien. 

 

Bionda: O’Brien x Wolfgang (1.50 m. springen) en Beau Geste (1.40m. springen) hier als jonge paarden in de paddock op Manege Blauwendraad.

 

 

 

E’Brien: O’Brien x Niagara  (2015 Z springen en verkocht naar buitenland)

 

 

 

Dolcevita: O’Brien x Indorado (2016 1.50 springen onder Kars Bonhof) hier nog onder Angelique Hoorn:

 

 

 

Mocht u in de buurt van Rhenen zijn, dan bent u van harte welkom om bij ons op het bedrijf enkele nakomelingen van hem te bekijken.

WANNEER U NOG TWIJFELT, BEDENK DAN: “WIE WAAGT, DIE WINT”

O’BRIEN, UW VERTROUWEN WAARD!

 

Afstammelingenrapport (2010) van alle in leven zijnde nakomelingen op dat moment.

 

HENGST: O’Brien (Peter Pan x Goudsmid x Millers Grey xx)

 

Blauwendraads O'Brien

 

Aantal getoonde nakomelingen: 9
– Vier jaarlingen
– Een 2-jarige
– Twee 3-jarigen
– Twee 4-jarigen
O’Brien toonde een collectie ruim voldoende ontwikkelde nakomelingen. De nakomelingen zijn rijtypisch en staan ruim voldoende in het rechthoeksmodel. Het hoofd is overwegend sprekend. De nek is kort. De hals is voldoende van lengte met weinig welving in de bovenlijn, enkele malen met een onderhals. De schoft is goed ontwikkeld. De schouder is goed van ligging en lengte. De rug is goed van lengte, vaak wat arm bespierd. De aansluiting van de lendenen is wisselend; van arm bespierd naar strak. De croupe is overwegend kort, licht hellend en voldoende bespierd. De broekspier is voldoende lang. Het voorbeen is ruim voldoende van lengte en overwegend correct gesteld. Een enkele keer week gekoot. Het achterbeen is sabelbenig, lang en staat achter de massa. Het fundament is goed ontwikkeld en goed van kwaliteit. De stap is zuiver, ruim voldoende van ruimte. In draf bewegen de nakomelingen van O’Brien met voldoende houding. Het achterbeen wordt actief gebogen en treedt goed onder. Het voorbeengebruik is doorgaans vlak. De galop is krachtig met ruim voldoende ruimte en lichaamsgebruik.

 

O’Brien x No Limit (l) met O’Brien x Hors La Loi II (r)

O’Brien x Lux Z

O’Brien x Swalland